Orioles return to 105.7 in 2015

BALTIMORE— The Orioles will return to FM radio in 2015, as the club announced Monday a new multi-year deal naming CBS RADIO’s 105.7 The Fan (WJZ-FM) its flagship station.

All 162 regular season games, select Spring Training contests and extensive Orioles programming will be on 105.7 The Fan and across the seven-state, 34-station Orioles Radio Network beginning with the 2015 season.

Broadcast team Joe Angel and Fred Manfra will return for their 12th season in their current roles as the return to FM. The station previously was a rights holder from 2007-’10 before the club switch to WBAL AM radio.

“With a dedicated FM presence, a strong network of local CBS RADIO stations, and an around-the-clock lineup of sports programming, 105.7 The Fan is the ideal flagship home for the Orioles Radio Network,” Orioles Vice President of Communications and Marketing Greg Bader said in a press release.  “Partnering with the region’s premiere radio destination for sports fans and CBS RADIO’s powerful cluster of stations allows us to effectively reach our diverse fan base on a daily basis and to develop valuable multiplatform marketing opportunities for our sponsors.” 

Added CBS RADIO Baltimore’s Senior Vice President Bob Philips: “We are thrilled that the Baltimore Orioles are coming home to 105.7 The Fan.  This partnership with the Orioles is a great addition to our market leading #1 sports brand and platform in Baltimore.”

1 Comment

Er zijn vele procedures aangeboden door plastische chirurgen, zowel traditionele als moderne technieken. Plastische chirurgie risico’s kunnen groter dan voorheen voor patiënten die meerdere procedures ondergaan op hetzelfde moment. De roddelbladen zou verslag dat Heidi Montag, een meisje van Colorado, had een Jay Leno kin en een paard gezicht met haar ‘oude’ look. Gezicht oefening voordelen je geest, lichaam en ziel; de zachte bewegingen vorm, heffen en de omtrek van alle gebieden van het gezicht en de hals. Als ze had geweten dat deze operatie was zo pijnlijk, zou ze nooit hebben gedaan. Bovendien kunnen droopiness en slappe functies worden verhoogd op de injectieplaats. Als u wilt behouden de goede resultaten van de procedure, moeten patiënten volgen de aanwijzingen van de plastisch chirurg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: